orkla-14--scaled-aspect-ratio-16-9

Jobba inom Orklabolagen

Vi har ett brett utbud av karriärmöjligheter inom Orklabolagen i Sverige. Vi värdesätter mångfald och tror att olikheter gör oss starkare. Dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt tillvägagångssätt bidrar till en kultur där vi genuint bryr oss om varandra och våra kunder.

Lediga jobb

Frågor och svar om att jobba hos oss

Vi söker medarbetare som kan stå för och leva våra värderingar, medarbetare som är modiga, pålitliga och inspirerande. Vi värdesätter mångfald och vi tror att olikheter gör oss starkare. Din erfarenhet, ditt engagemang och din personlighet bidrar till att vi kan skapa en arbetsplats där vi kan leverera resultat på ett hållbart sätt. Hos oss finns otaliga möjligheter, oavsett om du är nyutexaminerad eller har lång erfarenhet.

Vi är flexibla när det kommer till bakgrund och utbildning och ser alltid till helheten. Vissa av våra tjänster kräver fyra års högre utbildning eller en magisterexamen, medan andra sätter erfarenhet före utbildning.

Har du en bra idé är vi alltid öppna för att diskutera ett eventuellt samarbete, men vi har inga fasta rutiner för detta idag. Kontakta oss om du är intresserad.

 

Vi verkar främst i Skandinavien, Baltikum och Centraleuropa. Om du vill finns det även möjligheter att arbeta i andra länder. Vi har inget formellt program för detta i dagsläget, men jobbar på att underlätta processen.