A home to grow

Hos oss på Orkla får du bra utvecklings- och karriärmöjligheter i en stor koncern, vi kallar det “A home to grow”. Här kan du jobba tvärs över funktioner, bolag och landsgränser.

I Orkla lär du dig hela tiden; genom olika märken, erfarenheter, människor, marknader och delar av värdekedjan, samt genom utveckling och nya tankesätt. Vi vill göra det möjligt för våra medarbetare att utveckla olika färdigheter och att använda dessa för att i ännu högre utsträckning kunna göra skillnad för Orklas varumärken, affärsverksamhet och för världen.

Vi erbjuder våra anställda en dynamisk miljö där man omges av trovärdiga och pålitliga märken och otaliga möjligheter att utvecklas och växa. Sök våra lediga jobb och bli en del av oss.

Möt våra medarbetare

Vi som arbetar på Orkla i Sverige älskar god mat, fika och fredagsmys. Nyfikenhet är vår drivkraft och vi är ständigt öppna för nya ideér, synsätt och lösningar. Här får du möta några av våra medarbetare.

Studenter och nyutbildade

Orkla är den perfekta ingångsporten till din karriär!

Läs mer

Jobba på Orkla Foods Sverige

Vi som arbetar på Orkla Foods Sverige älskar god mat och dryck. Nyfikenhet är vår drivkraft och vi är ständigt öppna för nya ideér, synsätt och smaker. För oss är det viktigt att ta socialt ansvar och bidra till en god samhällsutveckling. Vi söker helt enkelt dig som vill vara med att utveckla Sveriges godaste varumärken och framtidens mat och dryck.

Läs mer