Admir Brko - Central logistikchef

Det här är Admir Brko. Han är central logistikchef med ansvar för Foods centrala logistikarbete samt de externa lagerpartners & transportörer som företaget arbetar med. Teamets övergripande ansvar är att säkerställa logistiken från fabrik till kund i rätt tid, rätt kvalitet och till rätt kostnad.

Admir-Brko-aspect-ratio-4-3

Jag står verkligen bakom Orklas värderingar och så älskar jag att jobba med Supply Chain & livsmedel!

Varför jobbar du på Orkla?

Jag jobbar på Orkla för att vi är ledande inom livsmedelsbranschen, familjära samt i ständig utveckling. Jag står verkligen bakom Orklas värderingar och så älskar jag att jobba med Supply Chain & livsmedel!

Kometkarriär eller på samma post sedan start?

Samma tjänst sedan start.

”Vi på Orkla är modiga, inspirerande och pålitliga” – hur skulle du säga att du är detta i din vardag på Orkla?

Jag försöker att vara modig genom att våga utmana gamla sanningar och processer, jag är öppen och frågvis. Jag tar ansvar och beslut som både kan vara positiva men ibland även jobbiga och obekväma.

Jag försöker vara pålitlig genom att vara ärlig, hålla det jag lovar, leverera resultat samt ha en tydlig kommunikation.

Jag försöker vara inspirerande genom att vara delaktig och engagerad, ge beröm och uppskattning till medarbetare och kollegor samt dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter.

Vad är det som får dig att gå till jobbet varje morgon?

Spännande och varierande arbetsuppgifter, möjligheten att påverka och bidra samt att träffa och jobba med kompetenta, duktiga och härliga medarbetare/kollegor!

”Din vän i vardagen” är vår vision, hur tycker du att vi uppfyller den?

Jag tycker att vi uppfyller visionen då våra varumärken är välkända, starka och finns i de flesta hem. Dock så är det fortfarande många som inte vet att det är Orkla som ligger bakom dem.

Din absoluta favvoprodukt från Orkla?

Anamma färs!

Vad skulle du säga till en person som funderar på att söka jobb hos oss?

Om du vill jobba på ett stort, modernt, ledande och spännande företag som ständigt är i utveckling, då är Orkla företaget för dig!