Möllers

Möller’s är ett av Norges mest kända varumärken och grundades redan 1854 av apotekaren Peter Möller. Möller’s Tran är en flytande fiskolja baserad på norskfångad torsk och tillverkad i egna fabriker vid Lofoten. I Norge anses D-vitaminberikad fiskolja så viktigt att mödra- och barnavårdscentralerna gratis delar ut det till nyblivna föräldrar att ge sina barn i stället för enbart D-vitamindroppar som i Sverige. Stränga kvalitetskontroller sörjer för den trygghet som kvalitetsmedvetna kunder förtjänar.

Väljer du Möller’s omega-3-produkter kan du vara säker på många saker. Till att börja med får du i dig nyttig omega-3-fettsyra, både DHA och EPA, från fisk. Möller’s omega-3 har också hela 60 procent koncentration och 2013 certifierades Möller’s Tran av den internationella miljöorganisationen Friends of the Sea.

Möller’s Tran är en unik kombination av omega-3-fettsyror från fisk samt från vitamin A, D och E som tas i flytande form. Möller’s Total är ett mångsidigt kosttillskott med högkoncentrerade Omega-3-fettsyror, samtliga vitaminer och sex olika mineraler.

Möller’s Total kommer med näring från havet. Vår fiskolja utvinns ur vild fisk. Fisken har levt ett rörligt och fritt liv djupt nere på havets kalla botten och är naturligt rik på fettsyrorna EPA och DHA.

Var hittar jag Möllers?
Möllers hittar du i dagligvaruhandeln.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Förvaras utan räckhåll för små barn.

Tänk på att det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.