Möllers

Möller’s är ett av Norges mest kända varumärken och grundades redan 1854 av apotekaren Peter Möller. Möller’s Tran är en flytande fiskolja baserad på norskfångad torsk och tillverkad i egna fabriker vid Lofoten. I Norge anses D-vitaminberikad fiskolja så viktigt att mödra- och barnavårdscentralerna gratis delar ut det till nyblivna föräldrar att ge sina barn i stället för enbart D-vitamindroppar som i Sverige. Stränga kvalitetskontroller sörjer för den trygghet som kvalitetsmedvetna kunder förtjänar.

Väljer du Möller’s omega-3-produkter kan du vara säker på många saker. Till att börja med får du i dig nyttig omega-3-fettsyra, både DHA och EPA, från fisk. Möller’s Tran har också hela 60 procent koncentration och
samtliga produkter är certifierade med MSC (Marine Stewardship Council) – en internationell organisation som främjar hållbart fiske. Det blå miljömärket visar att råvaran i Möller’s Tran kommer från ett hållbart fiske och har fiskats med omtanke om havsmiljön.

Möller’s Tran är en unik kombination av omega-3-fettsyror från fisk samt från vitamin A, D och E som tas i flytande form.

Vår fiskolja utvinns ur vild fisk. Fisken har levt ett rörligt och fritt liv djupt nere på havets kalla botten och är naturligt rik på fettsyrorna EPA och DHA.

Kvalitetssäkrad produktionsprocess
Vår kvalitetssäkrade produktionsprocess kommer från lång erfarenhet.  Vår fiskolja går igenom flera raffineringssteg för att renas från tungmetaller, miljögifter och för att få bort kortkedjiga fettsyror. Fiskoljan koncentreras därefter genom destillation för att få ett högt innehåll av omega-3 fettsyror. Innan fiskoljan kapslas in analyseras den för att skapa en så hälsosam dos av Omega-3 som möjligt.

Var hittar jag Möllers?
Möllers hittar du i dagligvaruhandeln och på vissa apotek.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Förvaras utan räckhåll för små barn.

Tänk på att det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.