Grumme

Tänk. Varje dag kan du bidra till en bättre miljö!

1882 startade Ferdinand Grumme ett såpasjuderi på Södermalm i Stockholm, ”Grumme & Son”, och än idag lever hans arv kvar i våra produkter.

Grummes produkter är miljöanpassade och utvecklade för att effektivt rengöra ditt hem och dina kläder. De innehåller råvaror som samtliga är valda med stor omsorg om vår natur och vi försöker att inte använda några onödiga tillsatser.

För Grumme har miljön länge varit en ledstjärna. Vi är nämligen övertygade om att produkter både kan vara effektiva och samtidigt skonsamma för miljön. Alla Grummes produkter är miljömärkta av oberoende miljömärkningar så som Svanen eller Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Samtliga produkter är också veganska, det vill säga inga produkter testas på djur eller innehåller animaliska ingredienser. Varje liten del räknas och ditt val gör skillnad.

Grumme erbjuder ett brett sortiment av hushållsprodukter för rengöring av hela hemmet: Såpa, Städservetter, Rengöringssprayer, Handdiskmedel, Maskindiskmedel, Flytande tvättmedel, Pulvertvättmedel samt fläckborttagningsmedel. Varje dag tänker vi på hur vi kan utveckla ännu fler miljövänliga, hållbara och effektiva produkter anpassade just för er svenska konsumenter. Vi vill förenkla våra kunders vardag och vi vill samtidigt ta hand om vår omvärld och bevara vår fantastiska svenska natur.
Den sensoriska upplevelsen tycker vi också är viktig och vi hämtar inspiration till våra dofter och färgglada uttryck från den svenska naturen. Samtidigt erbjuder vi också flertalet parfymfria produkter och produkter som rekommenderas av Astma & Allergiförbundet.

Tanken är enkel; varje gång våra kunder använder Grumme ska de veta att de gör ett bra val för sig själva och aktivt bidrar till en bättre miljö.

Säkerhet

Alla som använder våra produkter ska känna sig trygg med dem och att de inte utgör någon risk, varken för dig eller för miljön. Här kan du ta del av säkerhetsdatabladen för Grumme.

Läs mer