Möller’s – Omega-3 för god hälsa

Från de sagolika haven vid norska Lofoten kommer en anrik produkt – Möller’s Tran och Möller’s Tran Kapslar.

Möller’s Tran finns både som flytande omega-3-fiskolja och som kapslar, och bidrar till god hälsa. Fiskoljan i kosttillskotten är baserad på norskfångad torsk. Torsken är hållbart fiskad och fiskoljan tillverkas sedan i egna fabriker vid Lofoten. Det är en unik kombination av omega-3-fettsyror från fisk och vitamin A, D och E – viktiga för hjärna, hjärta och immunsystem.

Möller’s kan tas i flytande form och i form av kapslar så att alla kan få i sig nyttig omega-3. Det är ett omega-3 tillskott som passar hela familjen!

Omega-3 sedan 1854

Möller’s är ett av Norges äldsta och mest kända varumärken. Det grundades redan år 1854 av apotekaren Peter Möller. Sedan dess har det haft en given plats i många norrmäns liv från födseln. I Norge anses D-vitaminberikad fiskolja nämligen vara så viktigt att det delas ut till alla nyblivna föräldrar för att ge till sina barn.

Samma tran – nu som kapslar!

Möller’s Tran Kapslar är speciellt framtagen för dig som vill få i dig nyttig omega-3 från fiskolja men som kanske inte tycker om smaken av vår klassiska Möller’s Tran. Kapslarna innehåller samma kombination av omega-3-fettsyror och vitamin A, D och E.

Läs mer om Möller’s produkter, vart du kan köpa dom och varför omega-3 är viktigt för kroppen!

Certifierat hållbart fiske

Möller’s Tran utvinns ur vild fisk i norska Lofoten. Fisken har levt ett rörligt och fritt liv djupt nere på havets kalla botten och är naturligt rik på fettsyrorna EPA och DHA. Vår fiskolja är dessutom certifierad med MSC (Marine Stewardship Council). MSC är en internationell organisation som främjar hållbart fiske. Det blå miljömärket visar att råvaran i Möller’s Tran och Möller’s Tran Kapslar kommer från ett hållbart fiske och har fiskats med omtanke om havsmiljön.

Möller's Tran Citron är MSC märkt