Vårt Kök

Välkommen in i ett levande kök där menyn, som görs av våra egna kockar och gastronomer, ändras efter säsong och våra produktnyheter. Här hittar du veckans meny.

I Vårt Kök kan du köpa frukost, lättare luncher, drycker och fika som tar avstamp i Orkla Foods Sveriges egna produkter. Vår mat serveras i smarta förpackningar som du lätt kan ta med dig när du är på språng. Du kan också välja att sitta här med insyn rakt in i vårt innovationskök. I Vårt Kök finns också ett skafferi, fyllt med ett skiftande urval av produkter från vårt sortiment som du kan köpa med dig hem.

Vårt Kök är i grunden en satsning på ökad transparens och delaktighet. Som ett av Sveriges största livsmedelsföretag är det viktigt för oss att lyssna på och möta er som varje dag äter och dricker den mat och dryck som vi producerar och tillagar. Att lära känna er konsumenter är a och o för att vi ska förstå och tillgodose era skiftande behov.

I Vårt Kök kan ni smaka på våra nyheter, se in i vårt innovationskök där alla nya produkter blir till och vara en del i skapandet av morgondagens mat och dryck. Vi kommer att bjuda vi in till olika aktiviteter då ni konsumenter får testa och tycka till i utvecklingen av nya produkter, smakprovningar inför lanseringar och öppna upp för intressanta möten med oss som jobbar på Orkla Foods Sverige.

Vi vill att Vårt Kök ska vara en mötesplats som bjuder på smakupplevelser och inspirerar till nya sätt att använda våra produkter. Här kan ni äta frukost, lättare luncher och mellanmål som tar avstamp i vårt breda sortiment. Här finns också ett skafferi som hela tiden fylls på med nya produkter som ni kan köpa med er hem.

Kontakta oss

Vårt Kök ligger i anslutning till Orkla Foods Sveriges huvudkontor på Isbergs gata 9B i Malmö. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att skicka ett mail till vartkok@orklafoods.se.

Våra öppettider:

Måndag till fredag,
klockan 8.00-16.30
(Ej helgdagar)

Observera att vi endast tar kort och inga kontanter.

Följ Vårt Kök på Instagram

I vårt skafferi

Skafferiet i Vårt Kök fylls ständigt på med nya produkter från vårt sortiment. Här hittar du både våra senaste produktnyheter och populära klassiker. Nyttiga flingor och knäckebröd, törstsläckande drycker, snabba färdigrätter för dagar på språng och goda efterrätter när du vill unna dig något extra. I skafferiet hittar du bara mat och dryck från våra varumärken. Sortimentet är inte stående utan byts ut beroende på säsong och efterfrågan.

Meny vecka 8

Veckans butikserbjudande: köp Naked Protein Tropical för 25 kronor

Tisdag: Nygräddad paj från Felix med härlig sallad
Onsdag: After ski med Felix Gulaschsoppa och goda tillbehör
Torsdag
: Lasagne ”Mama Mia” med färs från Anamma
Under lunchen bjuds det på smakprov av nyheten Paulúns Superkex äpple, ingefära och puffad quinoa
Fredag: Smörrebröd med härlig topping

Veckans super bowl, Regnbåge: morötter, paprika och zucchini blandas med god vinigrette, edamebönor, böngroddar och röd currydressing och rostade sesamfrön. I botten finns Paulúns supermix och härlig grönsallad.

Välj att toppa med protein: Våra handskalade Hållö räkor, Anamma vego, Felix Naturbetesbiff, Abba tonfisk, Svensk skivad kycklingfilé 79 kr alt 85 kr.

Dagens soppa med Bröd från St Jakobs bageri 55 kr.

Frukost i Vårt Kök, kl  08.00-10.00 från 65 kr
Varje morgon dukar vi upp en frukost med våra godsaker från Orkla Foods Sverige såsom Paulúns Granola, Kalles Kaviar, Juicer från Paulúns tillsammans med nybakat bröd, kokta ägg, yoghurt och pålägg.

Lunch i Vårt Kök kl 11:30-14:00
Felix paj med råkost 55 kr – värm själv
Varje dag i vår monter kan du se vad vi har för paj just idag.

 

Inspireras med Vårt Kök: Vit choklad- och vaniljkräm med färska bär

Låt oss få inspirera med en supersnabb och lyxig vit choklad-& vaniljcrème med färska bär. Receptet är skapat av vår fantastiska kökschef i Vårt Kök som tipsar att du kan smaksätta desserten med lite apelsin- eller limezest.

Ingredienser:
Vit choklad 200 g
Ekströms kyld vaniljsås

Gör så här:
Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt Ekströms kyld vaniljsås under omrörning. Smaksätt gärna med lite apelsin- eller limezest. Häll upp i vackra skålar och ställ i kylen minst en timme innan servering. Garnera med ett flarn och bär.

Servera och njut!