Sveriges mest sålda granola nu även glutenfri

Paulúns granola är Sverige mest sålda granola* och nu finns den i ny smak som dessutom är glutenfri. Blåbär, rabarber, kardemumma och kanel är nya goda råvaror i Paulúns senaste granola. Granolan är rik på fibrer och har inget tillsatt socker.

10/02/2017

Produkter från Paulúns är till för de som vill äta nyttig mat utan att göra avkall på den goda smaken. Blåbär och rabarber tillför sötma och syra, och grynen som är rostade med äpple, kanel och kardemumma gör granolan krispig. Som kronan på verket toppas den med solroskärnor och chiafrön.

Det finns ett växande intresse att inte äta gluten, även de som inte är glutenintoleranta, och nu kan alla som vill äta glutenfritt njuta av en god och nyttig granola.

– Paulúns glutenfria granola är en nyttig start på dagen. Den innehåller endast naturliga råvaror, inget tillsatt socker och är rik på fibrer. Produkten är glutenfri och märkt med Celiakiförbundets märkning. I butiken finns den på den vanliga hyllan för müsli, Nina Sandström, marknadschef Orkla Foods Sverige.

*The Nielsen Company, Frukostflingor, 2017

För mer information, kontakta:

Margareta Lantz, presschef, Orkla Foods Sverige
+46 705 54 17 74, margareta.lantz@orklafoods.se

Kontakt

Presschef Orkla Foods Sverige

Cecilia Franck

46 (0) 735 97 97 43

cecilia.franck@orklafoods.se