Sveriges favoritdipp får krispig chipskompis

OLW:s populära dippmix Fresh Island har inspirerat chipsutvecklarna på OLW. I höst kommer ett nytt chips med smaken Fresh Island Garlic. Chipsen har den välkända smaken från dippmixen med lite bonus av krämig vitlökssmak

23/08/2018

OLW Fresh Island dippmix är en mångårig favorit i OLW:s dippsortiment. Dippmixen är nummer två på OLW:s topplista över bäst säljande dippmixer. I höst har chipsjätten tagit inspiration från folkets omtyckta dippmix till ett av de nya potatischipsen: Fresh Island Garlic. Chipsen är kryddade med den välkända smaken från dippmixen men nu bland annat med ännu tydligare, krämig vitlökston.

– Vi har en fantastisk smakkombination i vår folkkära dippmix OLW Fresh Island. Detta tyckte vi var kul att göra ännu mer gott av! Vi vet även att våra konsumenter gärna dippar ”ton i ton”, alltså kombinerar chipssmak med samma dippsmak. Så nu kan man göra det med ytterligare en favorit från OLW, säger Sofia Johard, Produktchef OLW.

Utöver nya OLW Fresh Island Garlic-chipsen kommer i höst även nyheten Rosépeppar & Lime. Finräfflade potatischips med unik smak av syrlig lime och kryddig rosépeppar.

Chipsen väger 275 gram och lanseras under vecka 34.
Fresh Island Garlic kommer även i 175g.

Kontakt

Ulrika Sten

Orkla Confectionery & Snacks

+46 (0)10 142 55 50

ulrika.sten@orkla.se