Paulúns Superbars – bara bra mat i fickformat

Hälsosamma och goda mellanmål blir mer och mer populärt och försäljningen av olika typer av bars har ökat*. Nu lanseras Paulúns Superbar och Paulúns Superbar Protein i vardera två smaker. Fyra goda bars för den medvetna konsumenten som vill ha ett nyttigt och gott mellanmål utan tillsatt socker.

21/11/2017

Pauluns Superbars

Att äta ett hälsosamt mellanmål för att få extra energi till arbete, skola och träning har blivit en vana för många idag. Paulúns Superbar och Paulúns Superbar Protein är smidiga att ta med och perfekta för att upprätthålla energibalansen mellan måltiderna.

– Paulúns Superbar är en näringsmässigt välbalanserad bar med bra balans mellan fett, protein och kolhydrater, gjord på endast naturliga råvaror och utan tillsatt socker. Paulúns Superbar Protein innehåller 21 % växtbaserat protein, även den utan tillsatt socker och passar perfekt för att för att fylla på med protein efter ett träningspass, säger Nina Sandström, marknadschef.

Paulúns Superbar finns i smakerna Blåbär, Hasselnöt & Chia samt Kakao, Pecan & Dadlar Paulúns Superbar Protein finns i smakerna Kakao, Hasselnöt & Vanilj samt Kokos & Mango

Pris: cirka 21 kr/st

* Under 2016 var Cereal/Health bars den snabbast växande produktgruppen i värde på DVH och SVH i Sverige med en ökning på totalt +31,2%. Källa: Market Trends Report ACN MAT 1 jan 2017

Kontakt

Presschef Orkla Foods Sverige

Cecilia Franck

46 (0) 735 97 97 43

cecilia.franck@orklafoods.se