Orkla Foods Sverige är nominerade till Avonovas Guldpilen 2019

Nu har Avonova utsett de finalnominerade till Guldpilen 2019. Ett pris som årligen delas ut till Sveriges mest hållbara företag och organisationer. Vinnarna kommer att koras under Business Health 2019 i Stockholm 14:e november.

17/10/2019

Med Guldpilen villl Avonova utse Sveriges mest hållbara organisation. Syftet är att lyfta frågor om arbetsmiljö och hälsa högt upp på agendan och få fler företag och organisationer att syna sig själva och den egna verksamheten.

De nominerade har bedömts av en jury med både externa experter och nyckelpersoner från Avonova. Juryn har utsett totalt sjutton finalister inom de tre kategorierna offentlig sektor, små företag och stora företag inom vilken Orkla Foods Sverige är en av sex finalister.

Guldpilen går till företag och organisationer som använder företagshälsovården i förebyggande syfte, och som arbetar aktivt och systematiskt med att sänka sjuktalen, stärka friskfaktorerna och utveckla organisatorisk hälsa.

– Vi är så stolta och glada över nomineringen. Den visar att vårt långsiktiga och uthålliga arbete med att systematiskt och proaktivt sänka sjuktalen och stärka friskfaktorerna ger effekt. Detta har varit en målsättning för oss under lång tid i vår strävan att skapa en hållbar arbetsplats som i sin tur bidrar till en väl fungerande och lönsam organisation, säger Alexandra Callegari Lindholm, HR-direktör på Orkla Foods Sverige.

Läs mer på www.avonova.se

Kontakt

Alexandra Callegari Lindholm

HR-direktör