Nyheter från Orkla Care i Februari

Salvequick, Jordan, Pharbio, Gevita och hth kommer med spännande nyheter

29/01/2020

Salvequick
Foot Rescue Cream är en all-in-one fotkräm för aktiva fötter. Fotkrämen är en medicinteknisk produkt (klass IIa) med en patenterad formula som ofta ger synbara resultat redan efter två veckor. Det är den enda multifunktionella fotkrämen som även behandlar fotsvamp. En skonsam fotkräm som efterlämnar en mjuk och härlig känsla på fötterna. Behandlar: Fotsvamp/Athlete’s Foot, Hälsprickor, Förhårdnader, Torra fötter och Dålig lukt

Blister Rescue – Ny innovativ behandling av skavsår! Innovativ design som kombinerar två olika material
• Hydrogel sårdynor– skyddande med svagare lim
• PU-film kanter – tunna, genomskinliga och starkt lim
Ett skavsårsplåster som ger ett heltäckande skydd, tryckavlastning samt optimal sårläkningsmiljö. Plåstret fastnar inte i skavsåret tack vare sårdynorna av hydrogel samtidigt som limmet i ytterkanterna gör att det sitter ordentligt på plats.

My Little Pony barnplåster
Med sitt fina budskap, färgglada bilder och inspirerande personligheter kommer dessa små hästar distrahera från tårar och sprida glädje
• Plåstren har samma egenskaper som alla Salvequicks barnplåster, hög kvalitét och gjort av polyurethan
• Vatten och smutsavvisande samtidigt som de andas
• Milt lim, speciellt utvecklat för barns känsliga hud

Jordan
CLINIC By Jordan är ett apoteksunikt sortiment med 10 artiklar av munvårdsprodukter speciellt utvecklade att ge en effektiv rengöring samtidigt som det är skonsamt mot tänder och tandkött.

CLINIC Expert Deep Clean: Vår mest sofistikerade tandborste hittills, gör rent utan att kompromissa
CLINIC Gum Protester: Får bukt med problemet att man borstar tänderna för hårt
CLINIC Precision Sensitive ultrasoft: Gör det lätt att navigera och komma åt överallt I munnen
CLINIC Precision White: Tar bort fläckar och håller tänderna naturligt vita
CLINIC Gentle Repair toothpaste: Speciellt utvecklad för att ta hand om känsliga tänder, dessutom den första anti-ilningstandkrämen som är Svanenmärkt
CLINIC Easy clean flosser Refill + starter kit: Designad för att göra det lätt att använda tandtråd mellan tänderna
CLINIC Brace Floss: Färdiga bitar av tandtråd anpassad för optimal rengöring av tandställning, implantat och bryggor

Pharbio
Pharbio är Sveriges mest sålda omega-3 Nu utökar vi sortimentet med två nya produkter!
Pharbio Omega-3 Alg är en helt ny vegetabilisk omega-3 utvecklad för veganer och vegetarianer. Både omega-3-fettsyrorna och vitamin D kommer från odlade alger och även kapseln är helt vegetabilisk, fri från animaliskt gelatin.
Pharbio Omega-3 Tuggisar. De flesta barn får inte i sig tillräckligt med omega-3. Med Pharbio Omega-3 Tuggisar får barnen i sig både högkoncentrerad omega-3 och även vitamin D. En tuggis per dag räcker, och den har en god smak av passionsfrukt!

Gevita
Äntligen ett kosttillskott till tonåringen! Nu lanserar Gevita två nya multivitaminer, Gevita Tonåring Tjej samt Gevita Tonåring Kille, helt anpassade till tjejer och killar i tonåren. Utgångspunkten för produkterna ligger i dokumenterade brister hos nordiska ungdomar.

HTH

hth Aloe Vera shower
En mild och härligt skummande duschgel som rengör utan att torka ut huden. Den är fuktighetsbevarande och innehåller aloe vera som verkar vårdande för huden. Duschgelen passar alla hudtyper, är dermatologiskt testad och milt parfymerad med en doft av aloe vera. Kommer i en unik ”Hang & Squeeze” förpackning. Svanen- och veganmärkt.

hth Aloe Vera Deo
En mild och vårdande deodorant utan aluminium och alkohol och passar därför även känslig hud. Dermatologiskt testad och milt parfymerad med en doft av aloe vera. Flaska med 50% återvunnen plast. Svanen- och veganmärkt.

 

Orkla Care Sverige