Nutrilett Nyheter!

Två nya Barer och en ny Ready to Drink

22/01/2018

Yoghurt Blueberry Bar

Yoghurt & Blueberry bar från Nutrilett är det senaste tillskottet bland våra mer naturliga och supergoda bars. Som alltid med Nutriletts barer så är detta en måltidsersättningsbar och innehåller mycket protein och fibrer.

Baren innehåller naturliga ingredienser som grekisk yoghurt, blåbär, mandel och, bovete. Den innehåller dessutom endast 219 Kcal och är helt utan artificiella sötningsmedel.

Blueberry, Acai & Almond – Ready to Drink

Nu är den här, uppföljaren i den nya generationens shake från Nutrilett! Drycken är fräsch och supergod och innehåller naturliga ingredienser som juice från blåbär och acai. Lägg till mandelmjölk i ekvationen och du förstår att det här är en möjlig favorit. Drycken innehåller endast 148 Kcal, är low sugar samtidigt som Nutriletts produkter som alltid har ett högt protein- och fiberinnehåll. Blueberry, Acai & Almond smakar utsökt och är ett perfekt alternativ när du inte hunnit laga ett hälsosamt och gott mål mat.

Chocolate Crunch Sea Salt

Nutrilett lanserar nu sin storsäljande Chocolate Crunch Sea Salt-bar i 4-pack. Baren har blivit populär mycket tack vare sin goda smak där kombinationen av sött och salt har visat sig vara vinnande och den är dessutom krispig i konsistensen.

Som alltid med Nutriletts barer så är detta en måltidsersättningsbar och innehåller mycket protein och fibrer samt endast 236 Kcal.