Njut stort i vardagen med det lilla från Frödinge

Nu lanseras Frödinge små desserter för dig som vill njuta lite extra i vardagen. Portionsdesserterna är frysta och finns i tre spännande smaker där konsistens och smak i olika lager tillsammans blir oemotståndliga. Serveringen i de små genomskinliga skålarna förhöjer upplevelsen.

22/02/2017

Vi svenskar gillar att njuta. Vi vill ha en känsla av guldkant i vardagen och unnar oss gärna en dessert även till vardags.1 Pajer, tårtor, kladdkakor och inte minst ostkakor från Frödinge har under många år serverats vid festliga tillfällen när många har samlats kring bordet.
Nu är det dags att unna sig själv, eller bjuda en vän, på chokladmousse med krämig ganache, cheesecake med syrlig passionsås eller toffemousse med kolasås. Alla tre desserterna bjuder på stor njutning i det lilla formatet.

– Frödinge små desserter är enkla att njuta i vardagliga situationer. Den goda smaken och den fina förpackningen skapar en känsla av att unna sig något extra, säger Joakim Wictorin, marknadschef. Desserterna tillagas i småländska Frödinge och vi bygger vidare på den mångåriga traditionen av att utveckla och erbjuda efterrätter i sann påhittig och smart småländsk entreprenörsanda.

Frödinge portionsdesserter finns i tre smaker:
– Chocolate Crunch: Len chokladmousse med krämig ganache, mjuka fudgebitar och bitar av kanderad mandel
– Cheesecake Fusion: Len cheesecakemousse med syrlig passionssås och knapriga kakbitar
– Toffee Crumble: Len toffeemousse med kolasås, knapriga kakbitar och bitar av salt mandel

 

För mer information, kontakta:
Margareta Lantz, presschef, Orkla Foods Sverige
+46 705 54 17 74, margareta.lantz@orklafoods.se

Kontakt

Presschef Orkla Foods Sverige

Cecilia Franck

46 (0) 735 97 97 43

cecilia.franck@orklafoods.se