Njut av veganska pizzor från Anamma till fredagsmyset

Pizzatrenden håller i sig, och efterfrågan på goda veganpizzor, som är ett mer hållbart alternativ, ökar. Nu finns fyra pizzor från Anamma i frysdisken.

01/10/2019

– Pizzorna släpptes ut redan i förra veckan och vi ser en mycket positiv respons i sociala medier, där bilder av pizzorna dykt upp i olika veganska och vegetariska forum. Behovet av riktigt goda och enkla veganska lösningar som man kan njuta av både hemma och på språng har varit utgångspunkten för vår satsning, säger Karolina Bjurehag, T f Marknadschef för Anamma på Orkla Foods Sverige.

Anammas frysta veganska pizzor finns i följande varianter:
Måltidspizzor; VegoCapricciosa och VegoMexicana med stenugnsbakad surdegsbotten. Minipizzor: VegoVesuvio och VegoTexMex med stenugnsbakad panpizza-botten.

På VegoMexicana och VegoTexmex har vi bland annat använt Anammas goda Vegofärs och till VegoCapricciosa och VegoVesuvio har vi utvecklat en ny vegansk skinka!

Kontakt

Helén Knutsson

Communication Manager, Orkla Sverige

helen.knutsson@orkla.se