Marknadens första grönkål- och fetaostpaj till restaurang och storhushåll

Att äta paj har blivit allt mer populärt i takt med att on-the-go måltider och lättare luncher ökar. Dessutom söker både kockar och caféägare variation och efterfrågar större utbud av vegetariska produkter. Nu möter Orkla FoodSolutions på Orkla Foods Sverige efterfrågan och lanserar marknadens första grönkål- och fetaostpaj under varumärket Felix.

11/04/2018

Grönkåls- och fetaostpajen är välfylld med den allt mer populära grönkålen som, tillsammans med fetaosten, ger en god och härlig smak. Tillagat i ett krispigt pajskal ger dessutom en känsla av hemlagat. Pajen ligger helt rätt i tiden då den både är vegetarisk och innehåller grönkål, som är populär både för sin goda smak och för att den är fullproppad med nyttiga näringsämnen*.

– Som marknadsledare inom kategorin paj utvecklar vi ständigt vårt utbud. Att servera paj passar de växande trenderna för både vegetariskt och on-the go trenden. Den nya grönkål- och fetaostpajen kompletterar vårt tidigare pajsortiment på ett gott sätt, säger Ellinor Persson, marknadschef Orkla Foods Solutions.

Tips till alla restaurang- och caféägare: Pimpa pajen med lax för en matigare upplevelse eller toppa med grönkålschips och strö över rostade pumpafrön för konsistensen och smakens skull. Servera gärna med råkostsallad för en hälsosam och mättande lunch.

Grönkåls-och fetaostpajen är tillagad på Orkla Foods Sveriges anläggning i Vansbro i Dalarna.

Halsofordelar-med-gronkal

 

 

 

För ytterligare information, kontakta:

Margareta Lantz, presschef Orkla Foods Sverige

margareta.lantz@orklafoods.se, tel: +46 705 54 17 74

Kontakt

Presschef Orkla Foods Sverige

Cecilia Franck

46 (0) 735 97 97 43

cecilia.franck@orklafoods.se