hth får ny design och 3 olika hållbarhetsmärkningar

hth bygger på en medicinsk upptäckt från 60-talet och lanserades till konsument år 1970. Sedan dess har storsäljaren hth Original varit en favorit hos många kvinnor och män. I år får hth ny design och 3 olika hållbarhetsmärkningar: Vegan, Svanen och återvunnen plast (56-100% återvunnen plast). Alla hth;s produkter produceras i Falun. Vi lanserar också 4 nya produkter på Apotek och 3 produkter på Dagligvaruhandeln, samtliga är dermatologiskt testade.

22/10/2019

Här är alla nyheter:

NYHET – hth Aloe Vera body lotion 400ml
är en skönt fuktgivande lotion som snabbt absorberas av huden. Den innehåller hudens egna fuktgivare – karbamid och mjölksyra men även lugnande aloe vera. Tillsammans vårdar de din hud och ger den ny näring och lyster. Passar normal till torr hud. Milt parfymerad med en frisk doft.

NYHET – hth Sensitive shower gel 250ml
är en mild, hudvänlig och pH-balanserad duschgel som skonsamt rengör utan att torka ut huden. Duschgelen är fuktighetsbevarande och vårdande och passar hela familjen. Den innehåller de hudegna ingredienserna mjölksyra och glycerin som är vårdande för huden. Kommer i en unik ”Hang & Squeeze” förpackning. Passar torr, känslig och atopisk hud. Parfymfri.

NYHET – hth Sensitive deodorant 50ml
är en parfymfri, mild och effektiv antiperspirant med dokumenterad effekt i 48 timmar. Parfym- och alkoholfri.

NYHET – hth Intimate Mild Wash 200ml
är speciellt utvecklad för den känsliga huden i underlivet. Den har ett pH-värde på 3,5 och innehåller den hudegna ingrediensen mjölksyra som bidrar till att bevara den naturligt låga pH-balansen i underlivet. Innehåller även extrakt från tranbär och aloe vera som verkar vårdande för huden. Milt parfymerad.

NYHET – hth Aloe Vera body lotion 200ml
är en skönt fuktgivande lotion som snabbt absorberas av huden. Den innehåller hudens egna fuktgivare – karbamid och mjölksyra men även lugnande aloe vera. Tillsammans vårdar de din hud och ger den ny näring och lyster. För normal till torr hud. Milt parfymerad med en frisk doft.

NYHET – hth Citrus body lotion 200ml
är härligt fuktgivande och innehåller hudens egna fuktgivare – karbamid och mjölksyra. Tillsammans vårdar de din hud och ger den ny näring och lyster. Frisk men mild doft av citrus.

NYHET – hth 97% Aloe Vera gel 100ml
är en kliniskt dokumenterat effektiv fuktgel med 97% ren aloe vera och den hudegna ingrediensen glycerin. Absorberas snabbt och ger en skönt uppfriskande och svalkande känsla efter till exempel solning, träning eller dusch. För normal, torr och solexponerad hud. Milt parfymerad med en frisk doft. (ej på bild)