Frukost på stenåldersvis med Paulúns Paleo Supergranola

Paulúns breddar sitt sortiment av hälsosamma frukostprodukter och lanserar marknadens första paleogranola. Paulúns Paleo Supergranola är fylld av rostade nötter, frön och kokos som ger extra protein, fibrer och en låg kolhydratnivå.

04/10/2017

Paulúns Paleo Supergranola är det senaste tillskottet av det växande utbudet av frukostprodukter från Paulúns. Paleo Supergranola finns två smaker i en härlig mix med kokos, mandel, blåbär och hasselnöt, mandel, hallon. Som alltid med Paulúns produkter är de gjorda på naturliga råvaror och är helt utan tillsatt socker. En bra start på dagen.

– Paulúns Paleo Supergranola är en välsmakande, crunchy granola med hög andel rostade nötter och fröer, vilket ger extra protein, högt fiberinnehåll och en låg kolhydratsnivå. Dessutom helt naturlig och utan tillsatt socker. Perfekt som topping till en yoghurt bowl, säger Nina Sandström, marknadschef.

Paulúns Granola sortiment är en favorit på frukosthyllan och en tydlig marknadsledare med hela 40 % av marknaden inom det växande segmentet granola. I sortimentet ingår sedan tidigare fyra olika smaker och ett glutenfritt alternativ – alla knaprigt ugnsbakade och helt utan tillsatt socker.

Paleo är förkortningen av paleolitikum, den vetenskapliga benämningen för stenåldern. Paleokost handlar om att äta rena, naturliga produkter likt våra förfäder. Kosten är fattig på snabba vita kolhydrater, men rik på protein och full på nötter, bär, frön och frukt. Den innehåller inga tillsatser, inget tillsatt socker eller spannmål.

Smaker:

· Kokos, blåbär & mandel
· Hasselnöt, mandel & hallon

Pris: cirka 51 kr

Kontakt

Presschef Orkla Foods Sverige

Cecilia Franck

46 (0) 735 97 97 43

cecilia.franck@orklafoods.se