Felix Veggie växer med tre vegetariska soppor

Vill du äta mer grönsaker och göra gott för både hälsan och miljön? Felix Veggie gör det enklare att välja vegetariskt i vardagen. De nya sopporna kommer i tre spännande smaker och är lätta att värma till lunchen.

18/03/2019

En tomat- och mozzarellasoppa, en vegansk gulasch och en sötpotatis- och linssoppa tar nu plats i den vegetariska familjen från Felix.
En tomat- och mozzarellasoppa, en vegansk gulasch och en sötpotatis- och linssoppa tar nu plats i den vegetariska familjen från Felix.

En tomat- och mozzarellasoppa, en vegansk gulasch och en sötpotatis- och linssoppa tar nu plats i den vegetariska familjen från Felix. Den gemensamma nämnaren är att de är mustiga, matiga och mättande, mycket tack vare den rikliga fyllningen av grönsaker och baljväxter.

– Med Felix Veggie vill vi underlätta för alla de som vill äta mer grönt, oavsett om det är för hälsans eller miljöns skull. Våra nya soppor funkar perfekt som vegetarisk lunch – de smakar gott, mättar bra och förpackningarna är enkla att värma och äta ur, säger Thomas Sjöberg, marknadschef för Felix på Orkla Foods Sverige.

Sopporna från Felix Veggie är tillagade i Sverige och du hittar dem intill Felix Mustiga Kylda Soppor i butikernas kyldisk.

• Tomato & Mozzarella Soup är en modern mustig och matig tomatsoppa gjord på krämiga pärlor av mozzarella, mättande kikärtor, röda linser och sötpotatis samt fräsch spenat. Perfekt smaksatt med mellanösternkryddan harissa. Soppan är lakto-vegetarisk.

• Felix Veggie Goulash Soup är en matig och mustig vegansk variant av den klassiska favoriten gulashsoppa. Rikligt med matiga grönsaker såsom rostad paprika, tärnad gul potatis och sötpotatis, svarta bönor och röda linser, mustigt smaksatt med timjan och kummin.

• Felix Sweet Potato Lentil Soup är en ny spännande mustig och matig soppa med en härligt len sötma från sötpotatis och zucchini, en krämighet från färsk grädde och matighet från gröna linser och spenat. Soppan är lakto-vegetarisk.

Kontakt

Sara Paulsson

Kommunikationschef, Orkla Sverige

sara.paulsson@orkla.se