Anna Reumark Eklund, Key Account Manager

Orkla är ett stort bolag med många potentiella tjänster som gör att man kan stanna här länge.

Det här är Anna Reumark Eklund. Hon har varit en del av Orkla i fyra år och arbetar som Key Account Manager på FoodSolutions på Orkla Foods. Hon arbetar med kunder som grossister, restauranger, skolor, caféer, hotell och allt däremellan.

Varför jobbar du på Orkla:
För att det är Sveriges bästa matföretag som erbjuder en otroligt stimulerande arbetsmiljö med havsutsikt. Det i kombination med att Orkla är ett stort bolag med många potentiella tjänster gör att man kan stanna här länge.

Kometkarriär eller på samma post sedan start:
Jag började som Key Account Manager för industrikunder. Ett perfekt första jobb på Orkla, då jag snabbt lärde känna fabriker, produktportföljen och skapade ett stort nätverk på kort tid vilket jag har stor nytta av varje dag även i min nuvarande roll.

Vi på Orkla är modiga, inspirerande och pålitliga – hur skulle du säga att du är detta i din vardag på Orkla:
Jag försöker dagligen arbeta utifrån värdeorden både gentemot mina kollegor och kunder. Försöker vara modig genom att utmana gamla sanningar, inspirerande genom att sprida glädje och peppa samt pålitlig genom att hålla deadlines och agera för långsiktiga affärer.

Vad är det som får dig att gå till jobbet varje morgon:
Mina fantastiska kollegor som jag både skrattar och gråter med i alla lägen.

”Din vän i vardagen” är vår vision, hur tycker du att vi uppfyller den:
Genom att vara en vardagskompis man kan lita på. En vardagskompis man vet ständigt utmanar råvaruleverantörer, sina fabriker och har hållbarhet högt på agendan för att vi bryr oss och tänker framåt. Det känns tryggt både som konsument och medarbetare.

Din absoluta favvoprodukt från Orkla:
Kalles Kaviar

Vad skulle du säga till en person som funderar på att söka jobb hos oss?
Bara sök! Orkla är en fantastisk arbetsgivare med roliga varumärken som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter i väldigt härlig miljö.