Alice de Lange Bergmann, Key Account Manager Online & New Business

Det är viktigt för mig att jobba på ett företag som jag kan vara stolt över.

Det här är Alice de Lange Bergmann som varit en del av vårt gäng i ca 3,5 år. Hon arbetar som Key Account Manager Online & New Business på Orkla Care. I sin roll arbetar hon med nya och existerande kunder och marknadsplatser inom Fashion & Lifestyle”. Alice arbetar med flera av våra varumärken såsom Pierre Robert och L300.

Varför arbetar du på Orkla: Det är viktigt för mig att jobba för ett företag som jag är stolt över att jobba på – på så sätt att företaget gör en förändring i vardagen hos människor och tar sitt samhällsansvar på högsta allvar. Orkla är verkligen detta för mig – ett företag med konsument och hållbarhet i fokus. En bra arbetsmiljö med mycket möjligheter att utvecklas gör också att jag trivs i jobbet.

Kometkarriär eller på samma post sedan start: Jag är norsk och flyttade till Sverige då jag fick jobb för Pierre Robert, ett av Orklas många varumärken, i Stockholm. Jag började som Junior Brand Manager för Pierre Robert, blev Brand Manager och är nu Key Account Manager. Och har stannat kvar i Sverige då jag tycker om landet!

Vi på Orkla är modiga, inspirerande och pålitliga – hur skulle du säga att du är detta i din vardag på Orkla: Jag är inte rädd för att utmana vår status quo för att utveckla båda vår business och vårt erbjudande mot kund och konsument. Jag tror det gör mig modig. Det gör mig förhoppningsvis också inspirerande att arbeta med. Jag tycker också mycket om det jag gör, vilket jag tror visar sig som glädje som i sin tur inspirerar andra. Pålitlig är jag också då jag alltid har kunden jag jobbar med i fokus, för att vi gemensamt ska hitta de bästa förutsättningarna för ett gott och lyckat samarbete.

Vad är det som får dig att gå till jobbet varje morgon: framförallt goda kollegor som jag ser fram emot att möta varje dag!

”Din vän i vardagen” är vår vision, hur tycker du att vi uppfyller den: Det är svårt att hålla sig borta från något av Orklas många varumärken under en dag, då så många av våra produkter är naturliga vardagsfavoriter man köper igen och igen. Eftersom de både fungerar och är trovärdiga! Såsom mina vardagsfavoriter; Jordan tandkräm, L300 C-vitamin serum, trosor från Pierre Robert, Möller’s Tran i mörka månader, Göteborgs rotfruktsknäcke, Grumme diskmedel och Panda lakrits.

Din absoluta favvoprodukt från Orkla: Pierre Robert Wool Camisole – perfekt under alla plagg under de kallare månaderna.

Vad skulle du säga till en person som funderar på att söka jobb hos oss? Förutom en rolig arbetsplats med varierande arbetsuppgifter kommer du garanterat att få många intressanta och engagerande samtal med vänner och familj kring produkterna du får jobba med. Vi har något som är naturligt i både din och andras vardag – varje dag.