Marknadsföring och innovation

Vill du vara med och bygga varumärken och utveckla produkter som entusiasmerar och engagerar människor varje dag? Våra marknadsförings- och innovationsteam står bakom några av de starkaste varumärkena i Norden och Baltikum.

Kärnan i allt innovationsarbete på Orkla ligger i själva användarupplevelsen, från smak och funktion till intuitiv och enkel användning av produkten. Dessutom är näring, hälsa och miljö viktiga drivkrafter för innovation. Vi har allt från kockar och frisörer till keramiker och ingenjörer som arbetar varje dag med att skapa produkter som förhoppningsvis ska bli en naturlig del av din vardag.

Orklas innovationsarbete baseras på att kombinera den kompetensen med lokal konsument-, kund- och marknadsinsikt. Vårt marknadsteam utvecklar strategin för alla våra kända produkter och varumärken och hittar affärsmöjligheter tack vare djup insikt i de lokala konsumenternas och kundernas behov. De vet vad du behöver innan du vet det själv! Därför är det viktigt att produkten stöds av rätt kommunikation och lanseringsstrategi. Tillsammans med vårt kategoriteam arbetar marknadsteamet med att utveckla de bästa butikslösningarna för att just den produkten ska särskilja sig i butiken.

Även om det är kul att se resultatet av ditt eget arbete i en TV-reklamsnutt på bästa sändningstid eller exponerat på butikshyllan – är det inget som slår upplevelsen av att folk älskar det du har gjort och köper det om och om igen. Håller du med? Bli en del av vårt team!