Paulúns

Paulúns hjälper dig att äta lite bättre.

Paulúns tillagade den första müslin för över 10 år sedan. Det skulle bli en nyttig müsli, men den skulle ändå smaka gott. Detta är fortfarande vår grundtanke. Vi ska hjälpa folk att må bra, genom att erbjuda mat som faktiskt både är nyttig och god.

Bara bra mat

För oss på Paulúns handlar bra mat om allt och inget. Allt som du, din kropp mår bra av. Vackra, rena och naturliga råvaror utvalda för sitt höga näringsvärde, men också för sin supergoda smak. Fullproppade med nyttigheter som antioxidanter, vitaminer, mineraler och fibrer. Sammansatta utifrån en optimal näringsbalans av protein, långsamma kolhydrater och bra fetter. Hos oss hittar du inga tillsatser, inget tillsatt socker, sötningsmedel, tomma kalorier eller andra ingredienser som inte behöver vara där. Inget som är dåligt för dig och som du inte behöver. Inga kompromisser eller genvägar, inget mittemellan.

Paulúns Hälsoråd

Paulúns Hälsoråd består av några av de vassaste specialisterna inom Nordens största livsmedelsbolag. Och alla är här med ett gemensamt uppdrag; att skapa de bästa livsmedelsalternativen för dig och din kropp, både utifrån näring och smak. Det är tack vare Paulúns Hälsoråd som vi på Paulúns kan ta den rollen och bära det ansvaret.