Nutrilett

Nutrilett är ett över 25 år gammalt varumärke

Sedan grundandet av en läkare 1989, har Nutrilett hjälpt tusentals av människor att nå deras viktmål!

Det hela startade som ett forskningsarbete om övervikt. Genom dessa undersökningar fann man att lågkaloripulver med sojaprotein kunde bidra till viktnedgång när det användes som en diet. Sedan grundandet har så mycket som 20 kliniska studier gjorts på Nutrilett Very Low Calorie Diet pulver (numera kallat Nutrilett Quick Weight Loss). Studierna visar att Nutrilett Quick Weight Loss pulver hjälper dig att gå ner i vikt om det används enligt rekommendationerna.

Idag har Nutrilett produkter inom tre olika segment: shake, bars och smoothies. Vi vet att smaken är viktig för dig som vill köpa våra produkter så vår prioritet är att göra så goda shakes, barer och smoothies som det bara går. Vi arbetar dessutom med allt fler naturliga ingredienser i våra produkter. Nutriletts produkter är mättande och passar utmärkt både som måltidsersättning eller mellanmål.

Nutriletts produkter hittar du i din matbutik, på bensinmackar samt inom servicehandeln, tex Pressbyrån och 7-Eleven. Nutrilett har dessutom en egen webshop på Nutriletts hemsida, klicka på röda länken ovan. Där du hittar samtliga våra produkter till attraktiva priser.

Gör ett lätt och smart val, välj Nutrilett.