Göteborgs utvalda

Göteborgs Utvalda

Göteborgs Utvalda gör osten till en upplevelse - Utvalda är den självklara experten på kex och bröd till ost. Utvalda inspirerar och är en innovatör som ständigt utforskar smakvärlden runt ost för att hitta nya kombinationer och smaker. Grundat på passion och kunskap är Utvalda kvalitetsalternativet för alla tillfällen när man vill njuta av guldkant i vardagen.

 

Göteborgs Utvalda lanserades 2008 och är resultatet av ett samarbete mellan Göteborgs Kex och ostmästarinnan Jenny Svensson. Med Göteborgs Kex långa erfarenhet av att baka kex och Jenny Svenssons kunskap om ost och om de bästa smakkombinationer i kex- och ostvärlden blir alla oststunder en godare upplevelse med Utvalda. Våra kex bakas i Göteborgs Kex fabrik i Kungälv och genom vår passion för kvalitet och vår kunskap om smak-kombinationer tar vi tar fram det bästa i ostarna, tillbehören och i tillfället.

Göteborgs Utvalda kex till ost är en serie sprödbakade kex, speciellt framtagna för att passa till olika sorters ostar. För att få fram de bästa smakkombinationerna har vi samarbetat med ostmästarinnan Jenny Svensson. På framsidan av varje paket finns en symbol som tipsar om vilka ostar som kexen är extra goda till.

Göteborgs Utvalda Fröknäcke är ett krispigt fröknäcke i två olika smaker som bakas med råvaror av bästa kvalitet i bageriet i Kungälv. Vårt knäckebröd innehåller 50% ugnsrostade fröer för den goda smakens skull. Prova och njut av det naturligt goda!

Göteborgs Utvalda Snackers är spröda kex med mycket god smak. De är bakade och varsamt kryddade med noggrant avvägda smaker. Godast att äta som de är, när du vill njuta av något gott och enkelt.