Gerimax

En multivitamin med både mineraler och ginseng!

 

I Sverige har vi tre olika ”Gerimaxprodukter” –Gerimax Multi Plus Ginseng, Gerimax Ginseng och Gerimax ginseng Performance.

Gemensamt för samtliga är att de innehåller ingredienser som har energigivande effekt exempelvis vitamin C som bidrar till normal energiomsättning ( Gerimax Multi Plus).

Den huvudsakliga ingrediensen i alla Gerimaxprodukter är dock det patenterade ginsengextrakter GGE®. Detta är ett standardiserat extrakt som testats och dokumenterats på sina ingående aktiva ämnen, ginsenosider. Ginseng bidrar till normal fysisk och mental prestationsförmåga under perioder med låg energinivå, utmattning, trötthet och bristande koncentrationsförmåga samt till immunsystemets normala funktion.

Ginsengroten härstammar från östasien och har historiskt använts som ett stimulerande medel. Ginseng var i Kina reserverat för högt uppsatta personer och kejsaren gav personligen tillåtelse för vissa familjer att handla med denna värdefulla rot som i vissa fall var värd sin vikt i guld. Idag används ginseng i hela västvärlden och kan användas av de flesta för att bidra till normal mental och fysisk prestationsförmåga.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Förvaras utan räckhåll för små barn.

Tänk på att det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.