BOB

Sedan 40-talet har BOB med sina frukt- och bärprodukter varit en del av många svenskars barndom. Med frukt och bär från naturen utan några onödiga tillsatser och sötningsmedel är BOB för många smaken av sommar. Smaken av att ha hela livet framför sig.

BOB originalsylt

BOBs originalsylt finns i olika varianter så som den klassiska på burk och refillförpackning. Vår Squeezy är en riktigt favorit hemma hos barnfamiljerna, där förpackningen gör det enkelt för både stora och små att använda vår sylt. Varför inte göra magiska figurer på pannkakorna till exempel? Vill man ha en sylt utan tillsatt socker, sötningsmedel eller tillsatser är BOB Bara Bär & Frukt vårt senaste tillskott i BOB-familjen där all sötma kommer från solmogna frukter och bär.

Saft – en riktig klassiker

BOB har Sveriges mest älskade saft, och även om jordgubb är vår största klassiker, finns smaker som citron och fläderhallon och svartvinbärssaft. Vi gör alltid vår saft av hög kvalitet av vanlig frukt och bär, och vanligt socker. För den som vill ha mindre socker har vi även nya BOB Bara Bär & Frukt – helt utan tillsatt socker. Eftersom vi på BOB vill ta lite extra hand om vår planet och oss som bor här har vi dessutom sett till att alla våra flaskor nu är gjorda av 100% återvunnen plast, men med samma goda innehåll såklart!