Bio-Oil

Bio-Oil Hudvårdsolja

Bio-Oil hudvårdsolja är en specifik olja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande.

Den unika formuleringen i Bio-Oil är en kombination av växtextrakt och vitaminer i en oljebas. Den innehåller den banbrytande ingrediensen PurCellin Oil™, som förändrar formuleringens konsistens och gör den lätt och kladdfri, vilket medför att de välgörande vitaminerna och växtextrakten lättare tas upp.
Bio-Oil är även mycket effektiv för torr och åldrande hud och har genomgått många kliniska studier som visar dess effekt. Bio-Oil lanserades för över 20 år sedan och finns nu i över 130 länder. I Sverige lanserades Bio-Oil 2011 och blev snabbt den bäst säljande produkten mot ärr och bristningar på apoteken. Bio-Oil finns att köpa både på apotek och Åhlens.

Bio-Oil Gel för torr hud

Bio-Oil® Gel för torr hud är en unik produkt framtagen för att hjälpa personer med torr hud, torr partier eller som helt enkelt bara vill tillföra fukt till huden.

Bio-Oil Gel för torr hud är ett helt nytt och unikt sätt att behandla torr hud. Traditionella hudvårdsprodukter så som krämer, lotions och Body Butter är gjorda till största del med vatten. Mycket av detta vatten avdunstar när det kommer i kontakt med din hud vilket ger den kalla känsla som du känner när du smörjer in dig med sådana produkter. Bio-Oil gel för torr hud är till 87% gjord av olja, så denna ger en ”varm” känsla vid applicering. I olika studier som gjorts upplever majoriteten av testpersonerna att gelen är bättre än allt annat de prövat för sin torra hud tidigare. Bio-Oil Gel för torr hud finns att köpa både på apotek och Åhlens.