Active Care logotyp

Active Care

Active Care är en komplett serie produkter med vitaminer och mineraler som täcker alla kroppens olika behov för såväl vuxen som barn genom livets olika faser.

Alla i familjen kan behöva vitaminer och mineraler för att vara sitt bästa jag och för att stå väl rustade för vardagens alla utmaningar. Att upprätthålla en sund och varierad kosthållning kan ibland vara svårt i en stressad vardag. Genom att skapa en rutin, där kosttillskott är en naturlig del av dagen, kan du känna dig trygg i att du får i dig de vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att vara i rätt balans – varje dag.

Active Cares produkter erbjuder kosttillskott för hela familjen med viktiga näringsämnen som kroppen är i behov av för att må bra. Exempelvis bidrar Active Care vitamin A, C och D till immunsystemets normala funktion samt till att bibehålla normal benstomme och normala tänder. Active Care järn och magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till en normal muskelfunktion i kroppen.

Du hittar Active Care i din matbutik.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
Förvaras utan räckhåll för små barn.
Tänk på att det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

En del av våra Active Care produkter:

Active Care Fiskolja

Active Care Fiskolja 1000mg + E-vitamin innehåller endast naturlig fiskolja i triglycrid-form för optimalt upptag i kroppen. Omega-3 fettsyrorna tillhör gruppen essentiella fettsyror, det vill säga de måste tillföras kroppen från kosten. Active Care Fiskolja 1000mg + E-vitamin är en god källa för dessa fettsyror när tillskott behövs.

Active Care Multiplus

Active Care Multiplus för dig som vill ha en tablett som ger dig ett stort urval av vitaminer och mineraler anpassade för oss i Norden. En tablett om dagen ger dig dagsbehovet av 11 vitaminer och 8 mineraler.

Active Care 55+

Active Care 55+ är speciellt anpassad för oss i Norden och kompletterar kroppens förändrade behov av vitaminer och mineraler vid 55 års ålder. Active Care 55+ har ett högt innehåll av Vitamin D, Vitamin B2, B6 och B12 samt kalcium.

Active Care Silica

Active Care Silica är framtagen för de personer som önskar ett tillskott som bidrar till hårets tillväxt och hår, hud och naglars normala kondition. Den innehåller organiskt silicakomplex, åkerfräknepulver, tång och öljäst.

Active Care Magnesium

Active Care Magnesium är en kraftfull tablett som innehåller 300 mg magnesium. Magnesium är en viktig mineral för kroppen och bidrar till normal muskelfunktion. Tabletten har en unik mandelform vilket underlättar sväljandet av tabletten. Active Care Magnesium innehåller Magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och bidrar till nervsystemets normala funktion.ctive Care Magnesium 300 ml

Active Care Kvinna

Active Care Kvinna är anpassad för oss i Norden och kompletterar kvinnokroppens speciella behova av vitaminer och mineraler. Active Care kvinna har ett högt innehåll av järn, folsyra och Vitamin D. Passar även för kvinnor som vill bli gravida, är gravida eller ammar

Active Care Man

Active Care Man är anpassad för oss i Norden och kompletterar mannens speciella behov av vitaminer och mineraler. Active Care Man innehåller vitamin B6 och B12 som minskar trötthet och utmattning samt magnesium som bidrar till normal muskelfunktion.

Active Care Nypon

Active Care Nypon innehåller vilt växande nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.

Active Care Vitamin D

Vitamin D är en vitamin som bildas i huden när man vistas i solen. I Norden är solen inte tillräckligt stark under vinterhalvåret och då är det viktigt att vi får i oss vitamin D via kosten, t.ex. från fet fisk. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion samt bidrar till att bibehålla normal benstomme och normala tänder.

Active Care Vitaminbjörnar

Active Care Vitaminbjörnar ger ett allsidigt komplement av vitaminer till den dagliga kosten för både vuxna och barn. 9 vitaminer i varje björn, med god smak av hallon, citron och blåbär. Vitaminbjörnar gör det enklare att ta vitaminer dagligen, både för att du inte glömmer att ta dem och för att de smakar gott.

Active Care familjen